Överskattade

Larz Kristerz alltså. Men trots det hade jag och Ida en hyffsat trevlig kväll. Det blev paljettleggings och en svart långärmad tunika.

Men jag kände mig gammal på vuxen-Sandra. Till våren fyller jag 20. Ångest? Nej då ...

Lars Kristerz ikväll

Nej, jag gillar inte dansband men en av mina bästa tjejer är besatt... hon är stammis på Sandra när det är dansbandskvällar och idag har jag lovat att följa med. Så nu ska vi upp och riva ut garderoben och se om jag har något dansant... Fortsättning följer.

Till nyår?




Denna kanske hade varit något? Jag känner mig en aning trött på alla korta, axelbandslösa klänningar med vipp i kjolen och tajt ner till midjan. Känns om om vi har sett dem i butikerna i alldeles för många vintrar på raken. Nej, vet ni vad, jag är sugen på något annat! Det bästa med denna klänningen är att den ger mig lyxiga retrovibbar. Kunde varit Beyond retro. Den är superfin i H&M:s kampanjbilder, stylingen gör den verkligen rättvisa med röda läppar och ett lyxigt halsband till!

Bild: H&M. Bilden publiceras med tillstånd av H&M.

Läggdags nu

Giget på bion gick bra, förutom att jag daskade till Albins mickstativ mitt i Sold out och jag blev så rädd att jag glömde en textrad av bara farten... sen var det lite trögt på publikfronten också: 8 personer. Men vi körde på!

Och ikväll är jag så frustrerad. Är nåt jag hatar så är det när saker och ting är lite sisådär. När det pratas om saker, att kanske hit och kanske dit. När jag måste tacka nej till en massa sak her bara för att kaaaanske blir det si eller så, så man kan ju aldrig planera nånting! Detta gör mig helt galen. Livet är så svårt. Nu ska jag iallafall försöka gå och lägga mig, imorgon ska jag upp vid kvart över 6, omänskligt tidigt... Bergkvara skola ska ha någon adventsgrej i kyrkan och den ena kantorn kunde inte så jag fick hoppa in lite kvickt. Tack och godnatt i morgon upp med tuppen!

Fyndigt!







En snygg finklänning för 199 kr är vad jag kom hem med igår och det utnämner jag härmed till veckans fynd. Det är Bik Bok som blivit så generösa med klänningar nedsatta från 399 och 499 till halva priset eller mer. Hela klänningen ser ut SÅHÄR (är ju så förbaskat svårt att få svarta plagg bra på bild). Nöjd! Såg att Hanna Källström också lagt vantarna på en, också superfin.

Onsdag

Ikväll spelar Chick Jaylors akustiskt ett par låtar på bion i Torsås, så nu sitter jag här och pluggar verstext till Between the lines eftersom Linus (som alltid sjunger den annars) inte kan vara med idag. Det blir jag, Mattis och Albin och det är nog så bra ;)

Igår sprang jag på stan och bytte några klänningar som vi ska ha till julborden om två veckor. Några storlekar som var fel. Hann in en sväng på Bik Bok också och gjorde världens fynd, visar i eftermiddag! Nu ska jag försöka hinna med att käka lite innan bussen går, vid halv två har jag en sånglektion i Torsås.

Skogshuggarskjortan





Gina Tricot 199 kr.


Some new





Eftersom jag (med tungt hjärta) blev tvungen att sälja mina lårhöga stövlar från Vagabond fick det bli ett nytt par skor i förra veckan. Jag har inte hittat så mycket fina stövlar, så det fick helt enkelt bli ett par boots med platå. I fuskskinn, minns inte när jag köpte höstskor i plats senast men i slasksverige funkar det ju faktiskt. På Skopunkten hittade jag de här och priset är 399 kr. Även om man inte kan tro det är de supersköna att gå i, trots klacken!


Äntligen!





De fantastiska gossarna i Bad Mans Jam har släppt EP i dagarna, som vi väntat... De började inspelningen redan när vi gick sista året på Stage4you. Men den som väntar på nåt gott... som de har jobbat med detta.

Träffade Adam idag när vi skulle spela på Välgörenhetskonserten i kyrkan, då passade jag på att köpa mig ett ex. Jag har ju klart hört inspelningarna innan, men det är alltid speciellt när allt är färdigmixat och mastrat. När man till och med får en skiva i handen, annars är det ju mest digitalt på Spotify eller itunes. Och kära vänner, detta är bra grejer! Köp köp köp!


Här är jag!

Hallå! Jag är kvar, bara det att de senaste dagarna har varit helt vilda... Fullt upp, ikväll har jag varit i Lindås och sjungit på ett julbord. I går kväll var det rep rep rep och sen hade jag lovat Tove att hänga med till Söderport. Det slutade med lite trevligt soffhäng hemma i lägenheten. Blev dock ganska sent, men ska försöka komma i säng nu strax så jag inte vänder på dygnet en gång till. Tack Tove (plus Danne och Anton) för en trevlig kväll!

I morgon blir det en massa papperfix på förmiddagen, jag måste upp vid 9 och rensa upp här. Kl 14.00 ska vi samlas och soundchecka/repa igenom lite grejer till Välgörenhetskonserten Music for Life som äger rum i Söderåkra kyrka sen kl 18.00. Nathalie och hennes två kompisar är arrangörer, det är deras projektarbete. Kom och kolla, fritt inträde och insamling till Barncancerfonden. På söndag ska jag till Kalmar Slott och uppträda i samband med finalen i Öfverpriset, en kunskapstävling för gymnasieungdomar i Kalmar.

Men i morgon förmiddag ska jag iallafall hinna lägga upp lite bilder på några nya inköp! Men nu blir det sängen, tack och godnatt!

Show me!

Jag älskar när folk visar upp glimtar från sina lägenheter/rum eller garderober. Kanske är det larvigt, men jag tycker det säger en hel del om en persons egenskaper och karaktär. Sen är det inspirerande att titta på andra. Har en mapp på datorn där jag sparar massa hemma-hos-grejer som jag tänkte använda sen när jag blir stor en dag och skaffar mig en alldeles egen lägenhet med stora fönster och rutigt golv... för er som är sugna på att köra en home-make-over kommer här några tips om ni behöver hjälp på traven!

I garderoben/hemma hos
My Blomqvist Emma Elvin Lisaplace och Sofia Flodbrant.


Mumma

Idag sprang jag på några av DE HÄR grymma plaggen i butik, tjohoo! Provade kjolen, det känns som om man har 20 meter serpentiner snurrade runt benen. Klänningen var också fin, men tyvärr inte så smickrande på min raka överkropp. Men jag hittade en annan fin klännningen med spejsade rosvolanger nedtill, det kanske skulle vara något? Sen vill jag också passa på att hylla kombon puderrosa/nude och svart, en av mina absoluta favoriter när det gäller färgkombinationer!




Sneak a peak, H&M.

Tillbaka efter helgen



Torsdag med jam, kall öl och jordnötter på Söderport.

Nu är jag tillbaka efter helgen, har knappt varit hemma en sekund så det har inte blivit någon uppdatering. Torsdagen på Söderport var mysig, men denna veckan ska vi ha någon låt förberedd. Blir lite roligare om man inte bara improviserar hejvilt varenda vecka. Ska bli skoj!

Fredag blev en riktig skitdag, höll på att missa bussen och sen missade jag tåget till Älmhult. Höll på att gå åt skogen med Chick Jaylors-repet, men tur var löste det sig. På lördagskvällen åkte jag till Emmaboda för att sjunga på ett dop på söndag morgon med Louli och Lovisa. Gick fint med sången, underbar bebis var det och alla verkade nöjda och glada.

Idag har jag repat halva dagen inför julbord på fredag, välgörenhetskonsert på lördag och uppträdande på Kalmar slott på söndag. Det är mycket nu, som vanligt när julen börjar närma sig. Skönt på ett vis, jag gillar när man får känna att man lever! Jag måste bara sluta upp med mina dåliga sovvanor, det sätter sig på rösten direkt. I morgon ska jag till Kalmar bland annat dona med en jacka, sen blir det pianolektioner och dansrep på eftermiddagen.

Söderport nästa!

Yes, ikväll blir det jam på Café Söderport i Kalmar! Jag och Tove tänkte jazza lite... :) Ska försöka få med mig kameran också!

Fynd




Denna väskan hängde alldeles ensam på Lindex reaställ idag så jag slog till. Priset? 37,50!

En lång dag

Jag är utmattad, tror att 8-åringarna tog kål på mig. En kille skrek att han ville hem och spela Playstation istället för att sjunga.... På något vis är det mycket lättare att få tjejer intresserade av musik och sång. Konstigt det där, jag som skippade schlagern och allt idag och körde Heat för hela slanten... jaja, nästa vecka ska de få se! Jag ska komma på nåt smashing. 

Imorgon är jag iallafall ledig hela dagen fram till 18.30. Men det betyder jobb hemifrån på förmiddagen, just nu håller jag på med koreografi och stämmor till några julshower som går av stapeln i början av december. Sedan håller CHICK JAYLORS på med lite nya låtar inför nästa vända i studion, så jag måste sätta mig ner med lite låttexter.

En ny favorit!



Tröja med leopardaxlar 489 kr, kavaj 599 kr och hoodie med tryck 699 kr.

Jag köper ofta grejer på nätet och det blir allt från H&M och ASOS till Tradera. En ny favorit är Chicy eftersom de har så mycket vardagsplagg med snygga detaljer. Produktbilderna är grymma: de matchar plagget snyggt och plåtar i en snygg miljö. Jag brukar titta in där bara för att få inspiration, de lyckas verkligen med att få till känslan av en trendig streetstyleblogg!

Bilderna publiceras med tillstånd av Chicy.

It´s time for work

Manusrepetition, möte, sångrep, låtskrivarsession och sen ska jag hålla i sånglektioner och dansa High School Musical med 14 åttaåringar. Känns som om jag har att göra!

Hörs ikväll!

Shoes shoes shoes






Bruna skoletter ASOS, Converse, några svarta pumps från Deichmann,
Din Sko, second hand och Monki och kängor med snörning från Wedins.


Detta är vad som kommer sitta på mina fötter i höst och vinter. Önskade att jag kunde lägga till mina lårhöga skinnstövlar från Vagabond, men efter olidligt skoskav måste jag inse att de är för små... nu ligger de uppe på Tradera istället. Det betyder att jakten på höststövlar fortsätter!

PS. Hälsar alla nya läsare välkomna! Kul, kommentera gärna! (Bloggen har slagit besöksrekord efter att mitt inlägg om Bik Bok-favoriterna hamnat på förstasidan på blogg.se. Tack Karin!) DS.

4 favoriter - pimpat






Rosa klänning 499 kr, linne med nitar 199 kr, paljettklänning 699 kr
och kofta med axeldetaljer 399 kr.


Bik Bok har mycket snyggt i butik nu och här är lite några glimtar från mina favoritplagg. Kul att det är så detaljrika grejer, det gör att det inte blir så svårt att ge en outfit karaktär. Jag gillar koftan med paljetter allra bäst eftersom den funkar lika bra till en fin klänning som till jeans och T-shirt. Mm, jag vill ha den...



I butik?

Här är några av de plagg som H&M har i butik nu i november och jag tycker det ser riktigt lockande ut! Men än har jag inte sett något av plaggen i Kalmar, har vi otur är det bara storstäderna som får in dem. Priserna är som vanligt plånboksvänliga: kjolen kostar 299 kr, klänningen 349 kr och byxan går på 499 kr.

 










Bilder: H&M Bilderna är publicerade med tillstånd från H&M.


Plugga?

Idag var det dags för min andra lektion inne på BBS i Kalmar. Jag har ju börjat plugga denna veckan som ni vet! Lektionen började kl 15.00 och jag var på plats 15.01 efter att ha flåsat runt och letat i hela byggnaden efter salen Kalmarsund. När jag kom fram hade de låst och där stod jag som ett mongo. Perfekt. Verkar vara någon policy de har, att prick kl 15.00 låses dörren. Och jag förstår dem. Det är ju grymt störande om det ramlar in studenter sent hela tiden... jag skulle naturligtvis varit där vid halv tre och letat upp den där förbaskade salen... Och imorgon missar jag 4 timmar igen, för jag ska jobba i Karlskrona på Ladies Night som kommer till stan.

Känns som att min första pluggvecka börjat bra. NOT!


Dagens köp






Jag tycker inte att Indiska är särskilt mycket att hurra för när det gäller kläder, förutom dessa grymma bastoppar då såklart. Men snackar vi smycken och inredning är de en utav mina favoritbutiker! Jag dagdrömmer om en lägenhet med ett sovrum i Indisk stil med rökelse, broderade kuddar och färgstarka ljuslyktor. Och ett nattduksbord i mörkt trä! Nu hamnade jag på sidospår här... Hittade iallafall detta halsbandet på Indiska idag och det blev mitt för ynka 30 kr. Så skynda fynda!

Paljettfodral






Dessa hittade jag på Aima idag. Riktiga partyblåsor båda två och jag skulle mer än gärna ha på mig någon av dem på nyår! Kostade strax under 500-lappen om jag inte minns fel.

Fransk perfektion

Vet att jag redan listat mina favoritbloggar i denna veckan, men idag kom jag på en som jag glömt. En fransk tjej som är helt otrolig på kombos som är snygga, bärbara och alltid med en speciell touch. Hon är grym på detaljer! Ett par galna skor, en jacka med någon ovanlig skärning eller "bara" ett galet halsband. Detaljerna är ofta färgstarka, men trots det blir hon aldrig för mycket. Som om inte det vore nog, är hennes foton helproffsiga också...
Kära läsare, detta är facit -----> leblogdebetty

Back to basics






Vanliga T-shirts är utan tvekan det mest använda plagget i min garderob, alla kategorier. Man kan ju ha dem till allt! Dessa två gillar jag särskilt, eftersom de är lite lösare i modellen och urringningen är lagom djup. Köpte dem på Indiska i våras.

Välkomna hit!

Ett stort hej till alla nya läsare som kommit till på senaste tiden. Hoppas ni trivs här, om ni undrar något eller har några synpunkter är det bara att slänga iväg en kommentar. Jag läser dem noga!

Nu ska jag äntligen krypa ner i sängen efter en dag med massa jobb och en föreläsning. Tack och god natt!


Finaste koftan





...kommer från H&M Divided och är svagt puderrosa. Jag skulle matchat den med en svart skinnjacka! Kostar 349 kr om jag inte minns helt fel.

Bästa bloggarna just nu


Emsedge är en av Elin Klings assistenter och det är inte svårt att förstå varför. Jag gillar detta!

Karlascloset är en nyfunnen blogg med inspiration på hög nivå! Hon bjuder också på proffsiga bilder och otippade outfits.

Filippa pluggar i New York och även hon bjuder på inspiration genom foton. Hon har en massa stiliga vänner som då och då dyker upp i bloggen också.

Colorelle Det bästa hos denna tjej är Dagens outfit. Så ska det göras!

Sanna Lyxigt och inspirerande.

StyleByKling Jag säger bara en sak: Det finns en anledning till varför den här damen är Sveriges största modebloggerska...

I den lokala bloggosfären gillar jag Sofia Flodbrants blogg bäst. Dels för att hon är grymt stylish, dels för att hon skriver bra.




Guld



H&M Divided.

Nu finns det fina guldpimpade koftor (och också klänningar) inne på H&M Divided, perfekt till jeans och T-shirt för att liva upp stämningen lite! Jag tycker "kulorna" påminner om såna där ätbara dekorationskulor man kan ha på tårtor och efterätter, fast de är silvriga istället... Snyggt är det iallafall och inte så fasligt dyrt heller. Minns inte exakta priset, men det var knappast mer än 300 kr!

Den får stanna



Efter några om och men har jag bestämt mig. Den håriga besten från H&M får stanna!

Fullt

Här kommer en liten update och jag kan meddela att jag lever, har bara haft fullt ös hela helgen helt enkelt. I fredags spelade Chick Jaylors på Möre Hotell i Söderåkra och vilket drag det var! Fullt med folk och jag träffade massa gamla klasskamrater/bandmedlemmar/konfirmationskompisar/bekanta. Helkul! Och publikresponsen var mycket positiv, särskilt roligt när vi spelar eget material. Annars kan ju folk kan ju bli  kinkiga om de inte får höra schlagercovers all night long... Men Rekyl med gäster körde lite covers senare, så Torsåsbönderna fick sin dos av det med ;)

Resten av helgen har jag spenderat i replokalen och på en obligatorisk släktmiddag med kusiner från Norrland, så det har varit lite att dona med. Men nu är jag tillbaka på banan igen!

RSS 2.0