This is it

Detta blir mitt sista inlägg här på blogg.se, nu flyttar jag HIT. Klart att ni ska med, vi ses där!

En flytt

Yes, i dagarna kommer det hända grejer här på bloggen. Eller snarare någon annanstans. Jag ska flytta!

Kavaj nummer 2




Monki 500 kr.

Detta är den snyggaste kavaj jag någonsin ägt. Kanske årets bästa köp. Perfekt scenkostym, lätt att matcha eftersom den är svart-vit samtidigt som den har karaktär. Jag behöver inte skriva hur nöjd jag är...

Kavaj nummer 1




H&M 200 kr på rea (ord. pris 599).

Denna paljettkavajen rear de ut på webben för 299 kr och jag har tittat på den och funderat på om jag skulle slå till. Så sprang jag på den i butiken inne på Kvasten igår för 200 kr och då blev det ett köp! Nöjd, jag älskar fynd. Den är mörkt blå, även om den ser svart ut på bilderna. Fin passform och snygg modell. Fanns några kvar i 36 och 40 tror jag det var, så skynda fynda!

15 dec

Nedräkningen är i full gång, snart är det jul! Och jag måste säga att veckan innan jul i år är den lugnaste jag haft någonsin, nästan så jag blir lite orolig. Första halvan av december har ju rullat på, men söndagens konsert i Kalmarsalen blev mitt avstamp för julstressen. nu är det liksom lugnt. Se hur länge det håller i sig, snart börjar jag klättra på väggarna...

Idag har jag iallafall varit inne i Kalmar hela dagen och köpt julklappar. Lyckades inte hinna med att fixa alla, men det värsta jobbet är ju gjort. Problemet med mig är att jag bara hittar saker som jag vill köpa till mig själv... så jag kom hem med 2 kavajer och ett par leggings. Skäms nästa för att erkänna det... Var nära att köpa två skitsnygga ringar också, men jag lyckades hejda mig som tur var. Jag kom också hem med en ny sminkväska och det skäms jag inte alls för, tvärtom! En gammal H&M-påse är ingen hit att förvara sminket i har jag märkt... fy skäms på mig!



Sminkförvaring före och efter.

Pratade med Sofia Flobrant när jag var inne på Carlings också, hon behövde hjälp med lite masker till sin modevisning som äger rum på säsongsavslutningen av VOLYM. Hade jag varit ett år eller två äldre hade jag åkt dit utan tvekan. För mer info, kika HÄR!

Lördag

Nu har jag suttit här i studion konstant sen klockan 9 i morse, bortsett från toalettbesök och en kvarts matpaus. Börjar faktiskt undra om mina ögon faktiskt blivit fyrkantiga? Men det tror jag inte eftersom jag faktiskt stått i sångbåset också och då blir de nog runda igen... ;) Sliten i halsen är jag också typiskt nog, i morgon är det ju Julstämning i Kalmarsalen och då måste jag ju vara fit for fight!


Torsdag och lite Sonia Rykiel

Kvällens humör: trött efter 13 timmar i studion i Kristianopel. Har lagt och klippt sång hela dagen och vid 7-snåret började jag känna mig schleten i halsen, så då fick det vara för idag. Då försökte vi rigga upp för percussion, men det ville sig inte så vi åkte hem.

Mina inlägg om mode har kommit av sig lite och det tycker jag är lite trist. Men jag skyller på julstress och studioinspelning, men när denna veckan är slut är det värsta över som tur är. Ikväll tänkte jag iallafall bjuda på lite Sonia Rykiel, H&M´s senaste underklädes-samarbete. Och jag måste erkänna att jag inte är så förtjust i de klassiska Rykiel-ränderna, mina favoriter blir istället de rejäla retrodoftande sakerna i gammelrosa. Trosor med hög midja och BH:ar med breda axelband. Jag tänker på kurvor och Marilyn Monroe när jag ser dem :) Hade jag haft päronkropp och en rejäl C-kupa hade jag slagit till direkt! Undrar om det finns något kvar i Kalmar?

Kan ju passa på att tipsa om att H&M har börjat rea ut en massa av vinterns kläder på nätet, bland annat en grym skinnjacka med nitar från Divided Exclusive, en blå paljettkavaj och lite snygga pälsar. Tipsigt värre!




Bilder från H&M, publiceras med tillstånd av hm.com.

Studiosång och julbord

Yes, det är så jag spenderar denna veckan. Idag håller vi på med låten "Face it", men nu har vi tagit paus för att käka lite. I morse var Staffan Stavert och Magnus Lang här, de håller på i studion på Stage och spelar in Magnus Langs nya platta. Staffan är ju en utav Sveriges skickligaste pianister/arrangörer, han har jobbat med en rad kända artister och varit kapellmästare i alla möjliga sammanhang. Så jag kan ju säga att det kändes lite konstigt att hälsa på honom när han precis kommit ut från duschen och stod i kalsongerna...

Ikväll åker jag, Ola och Albin till Emmaboda för julbord nummer 2 denna veckan. Vi började redan igår och ikväll är det dags igen. Det kommer spruta köttbullar och röbetssallad ur öronen på mig och jag kommer vara trött på julmat  lagom till julafton...

Friday



Nick.


Jonas och Calle.

Såhär såg det ut i fredags när vi var i Kalmar och spelade med coverbandet The Roobits. Det var en fin kväll. Vi tvingade på Jonas mina 70-talsjeans i storlek 34 och sen målade jag peacemärke med svart kajalpenna på bröstet. Han skulle köra en låt ur Hair, så då var det lika bra att gå all in! Men nu blir det att ladda om, ikväll ska jag spela julmusikalen Kärlekens väg (finns biljetter kvar om någon är sugen!) på Stage och nu klockan halv 2 är det rep med Tributekören inför Julstämningen nästa söndag.

Kollade på Idol nu på på förmiddagen btw och jag kan bara säga en sak: vinner inte Erik kommer jag äta upp min mössa...

Fredag i studion

Nu sitter jag i studion i Kristianopel och försöker få gång Chick Jaylors nya blogg. Linus och Adam lägger gitarr på en av de nya låtarna. Chick Jaylors kommer vara i Knopel hela veckan ut och sen fram till torsdag nästa vecka.
Jag är trött som en get, igår var jag på Kalmar teater med ett gäng Stage4you-elever och det var ett härj... skulle byta från långklänning och 1700-talssminkning i kritvitt till normala kläder och smink på 3 minuter. Kläderna gick ju fort, men sminket satt stenhårt. Som en smörig sörja, så jag fick helt enkelt göra en grej av det. Stylingtjejerna fick hänga med in på scenen och pudra under tiden jag presenterade nästa låt...
Om en timme blir vi hemskjutsade, då ska jag hem och packa kläder och fixa kvällens set list. Vi ska nämligen spela vilda covers med Roobits i Kalmar ikväll!

I´m alive




Såhär såg det ut i söndags när Chick Jaylors spelade i konserthuset i Karlskrona. BLT hade galakväll och det var vi, Veronica Maggio, Caj Karlsson, Sofia Loell, luciatåg och lite annat. Kul! Idag har jag stirrat från studion i Kristianopel till möte på Stage och sen tillbaka och musikalrep. Hopplöst stressigt som vanligt. Och så blir det sena kvällar och tidiga mornar eftersom vi måste åka med pappa när han åker till jobbet vid halv åtta. Det innebär att vi måste stiga upp senast kvart i 7... därför borde jag sova nu!

RSS 2.0