BIK BOK med gästdesigner

Det är verkligen många kedjor som har ryckt upp sig det senaste året, gällande trendfaktorn och plagg med snygga detaljer. Bik Bok tycker jag är ett strålande exempel på detta fenomen! När kedjan kom till Kalmar för ett par års sedan var jag inte så förtjust, tyckte inte det var så mycket att hänga i granen... Men årets sommarkollektion, och även höstens, gillar jag stenhårt. Kampanjbilderna är proffsiga och inspirerande!

I höst har de även ett samarbete med den norska modellen och programledaren Jenny Skavlan. Hon är syster till Fredrik Skavlan, ni vet han som kör talkshow i SVT varje fredag vid 21.00. Kollektionen som syster Skavlan alltså designat finns i Kalmarbutiken nu och det var mestadels partyplagg. Färger var framför allt naturvitt, svart och ceriserosa. Bland annat en tjusig chiffongklänning i varje färg och en svart kavaj med orkesterdetaljer. Några smakprov finns på hemsidan, kolla in!


Kommentarer
Postat av: L

har du ringt än?

2009-10-11 @ 12:01:57
URL: http://genomlovisasogon.blogg.se/
Postat av: Nathalie

Vad kul med ny blogg :) Du är ju så upptagen så enda sättet att veta vad du håller på med är att läsa din blogg ;) Bra bra bra smak du har snygging :)

2009-10-11 @ 19:08:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0